Weer in La Barge
www.my-meteo.com

Camping

De camping van Château La Barge is kleinschalig en is geopend vanaf april tot en met oktober.

We hebben maximaal zes plaatsen. Het is vergelijkbaar met kamperen bij de boer. In dit geval echter bij een bijzonder gebouw in de vorm van een kasteel. En juist die kleinschaligheid biedt waar onze gasten naar op zoek zijn: rust. En vanuit die rust naar ontspanning.

Op het terrein aan de achterzijde van het gebouw zijn de kampeerplaatsen te vinden. De plaatsen zijn niet gemarkeerd en ruim.  Een aantal plaatsen zijn voorzien van elektra. Plaatsen voor tenten zijn eigenlijk vrij. Onder de walnotenboom of lekker tussen de fruitbomen of op het grasveldje bij het zwembad. Met of zonder electra, het is allemaal mogelijk. Ook hebben we een caravan in de verhuur. Deze hebben we op een mooi en rustig plekje van het terrein staan. Lekker rustig genieten en toch comfortabel.

Het sanitairgebouw van het kampeerterrein beschikt over twee douches . Daarnaast zijn er drie af te sluiten wastafels, een afwasgelegenheid, een urinoir en en twee toiletten. Tevens kunnen caravanbezitters hun chemisch toilet hier ledigen. (wel groen!!)