Weer in La Barge
www.my-meteo.com

Culinair

Wij bieden u  (zowel kamergasten als campinggasten) de mogelijkheid met ons mee te eten. 4-maal per week bereiden wij tegen een redelijke prijs  een 3-gangen diner bestaande uit met zorg bereide streekgerechten.  De diners worden in de professionele keuken klaargemaakt met verse produkten (ook uit eigen tuin) en buiten geserveerd. In gezelschap van mede-gasten kunt u aanschuiven voor een afwisselend menu met daarop o.a. ter plekke op eikenhout gerookte zalm, of forel, een typisch streekgerecht alsconfit de Canard (eend) of Boeuf Bourgignon. Natuurlijk houden wij ook rekening met eventuele wensen zoals een vegetarische of visarme maaltijd.

Wij doen ons uiterste best u een gezonde maaltijd voor te schotelen!

Voor kinderen zijn aangepaste menu's mogelijk.

Uw voordelen : de prijs, de plaats en natuurlijk het gezelschap.

Ook bieden wij de mogelijkheid uw lunch te verzorgen met een baguette gezon of een salade. Eindigen met een zelfgemaakte heerlijke sorbet? Dat kan ook.

Genieten van de ondergaande zon, de rijk gevulde tafel, een glas wijn. Dat is ook Château La Barge.

Wilt u gebruik maken van onze „Table d’Hôtes”, dan verzoeken wij u dit zo vroeg mogelijk aan ons te melden i.v.m. onze voorbereidingen. Bij voldoende mooi weer serveren we natuurlijk buiten. Bij minder goed weer in onze eetkamer.